Doi agenţi de pază au fost bătuţi crunt, cu bâte de baseball de trei rădăuţeni. Acum procurorii i-au trimis în judecată


Intră acum și în grupul de

Parchetul Judecătoriei Rădăuţi a anunţat că a dispus trimiterea în judecată a trei rădăuţeni care s-au răzbunat pe doi agenţi de pază ai unei firme de pază şi protecţie cu spray-uri lacrimogene şi bâte de baseball.

lovire cu bataAstfel, vor fi judecaţi Cosmin Bujanovschi, Marcel-Cristian Hura şi Silviu-Florentin Bujanovschi pentru tulburarea ordinii şi liniştii şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, iar faţă de infracţiunea de loviri şi alte violenţe cazul s-a clasat după ce victimele şi-au retras plângerile prealabile.

Conform procurorilor, în seara de 8 februarie 2014, pentru a se răzbuna faţă de unii agenţi de pază ai unei firme specializate din Rădăuţi, Cosmin Bujanovschi a recrutat şi mobilizat mai mulţi tineri din anturajul său, i-a dotat cu cagule, spray-uri iritant lacrimogene şi bâte de baseball şi apoi s-a deplasat împreună cu ei la barul „Roma Caffe” din comuna Marginea obiectiv aflat sub protecţia firmei specializate.

În mod deliberat aceştia au generat un scandal  ce a atras intervenţia a doi agenţi de pază care erau de serviciu împrejurare în care i-a atacat împreună cu Marcel Cristian Hura şi cu Silviu-Florentin Bujanovschi cu bâte,  lovindu-i în diferite regiuni ale corpului pe ambii agenţi de pază.

În urma bătăii, cei doi au suferit răni vindecabile în 82-84 de zile de îngrijiri medicale, respectiv 5-6 zile de îngrijiri medicale. (N.B.)


Intră acum și în grupul de